Referencer

Kæbespændinger: Jeg startede i behandling hos Vibeke, idet jeg led af overspændte kæber med deraf følgende spændinger ned i nakke og skuldre samt slid på mine tænder. Den nænsomme behandlingsform Vibeke benytter, gør at jeg ikke længere har brug for den hidtidige månedlige behandling hos massør og kiropraktor. Vibekes behandling gør godt i såvel mine kæber, nakke, skuldre, min krop som i mit sind. Mit sind bliver afstresset og fokuseret og mine kæber, nakke, skuldre ‘falder ned’ og bliver afslappede og min krop bliver afbalanceret. Dertil kommer, at Vibeke selv er en behagelige person, som har dyb respekt for det enkelte menneske, dets livsvikår og handlemønstre. Susanne

Hovedpine som følge af kæbespændinger: Jeg har i flere år lidt af hovedpine og spændinger i kæberne som følge af, at jeg bider tænder om natten. En bideskinne fra tandlægen tog kun det værste, og den generede mere end den gavnede. Efter anbefaling fra en veninde kontaktede jeg Vibeke, hvorefter jeg begyndte på KST. Jeg har siden gået fast hos Vibeke en gang om måneden i næsten to år. Behandlingen er med til, at jeg slapper mere af i ansigtet og kæbemusklerne, og spændingerne er blevet betydeligt mindre. Hovedpine, som følge af kæbespændinger, forekommer kun sjældent siden jeg startede hos Vibeke.Katrine

Migræne – og afslapning i en travl hverdag: Siden jeg var teenager har jeg haft migræne med aura. Nu kan jeg holde det væk ved at få kst hos Vibeke en gang om måneden. Hvis jeg springer en behandling over kommer migrænen igen, så der er ingen tvivl om, at det er det der virker! Samtidig er selve behandlingen et åndehul i en travl hverdag. Her får jeg slappet helt af og de spændinger jeg har i nakke og ryg får Vibeke også væk!
Stine

Migræne: Jeg anbefaler Vibeke på det allervarmeste til alle, jeg kender, som døjer med skavanker. Selv fik jeg anbefalet Vibeke af en god kollega, efter jeg i mange år havde døjet med slem migræne og taget en masse medicin, der alligevel ikke hjalp det store. Den anbefaling har gjort mit liv meget lettere. Ved hjælp af kranio sakral terapi er det lykkedes Vibeke stort set at fjerne min migræne. Hvor jeg førhen havde slem migræne en gang om måneden, har jeg det seneste halve år kun haft et enkelt, meget let anfald. Jeg kan næsten ikke beskrive, hvor stor en befrielse det er i hverdagen. Samtidig har Vibeke ført mit højre ben på plads, der ellers nærmest siden fødslen har hældt nogle grader skævt. Tænk, at en så behagelig behandling kan have så fantastisk en effekt. Samtidig er Vibeke en enorm sød, tillidsvækkende og særdeles dygtig og sensitiv behandler, så hos Vibeke er man på alle måder i trygge hænder.
Andreas

Blærebetændelse: Jeg led af hyppige blærebetændelser og ønskede at prøve zoneterapi. Jeg har nu gået halvandet år hos Vibeke og har ikke haft blærebetændelse en eneste gang, hvilket må være rekord de seneste mange år. Jeg kan varmt anbefale zoneterapi mod blandt andet blærebetændelse. Desuden har jeg følt en mærkbar forbedring af skuldre og nakke, når jeg har fået behandlinger.
Jytte

Migræne: Jeg startede med at komme hos Vibeke for et lille år siden, ca. en gang om ugen, det blev gradvist til en gang om måneden, og nu får jeg zoneterapi ca. hver 5-6 uge. Jeg var meget plaget af migræne og havde anfald hver uge, men i dag har jeg sjældent gener. Under en gang om måneden kan der komme et anfald og de er tilmed nu af kortere varighed, 3-6 timer og meget mildere. Ud over at være sluppet af med migrænen, er muskelspændinger og min tilbagevendende blærebetændelse helt forsvundet. Jeg har haft tilbagefald, der dog hver gang har været i forbindelse med en længere periode uden zoneterapi, med aldrig i stil med hvordan jeg havde det før jeg startede hos Vibeke.
Charlotte A.

Mavesyre reflux og halsbrand: Jeg har i adskillige år har været plaget af mavesyre reflux og halsbrand og uden synderlig bedring ved behandling med medicin. Jeg vil her gerne fortælle andre, at jeg nu er blevet denne ubehagelige lidelse helt kvit efter kortere tids behandling med zoneterapi. Medicinen er ikke længere aktuel og jeg kan næsten indtage de fleste fødeemner uden nogen form for gene. Jeg konsulterer stadigt regelmæssigt zoneterapeuten for at være på “den sikre side”, men helt sikkert også fordi jeg føler stort velbehag i hele min organisme efter hver behandling.
Ann

Menstruationssmerter og tarmbetændelse: Jeg bliver behandlet med zoneterapi hos Vibeke, og hun har hjulpet mig af med menstruationssmerter (det lindrer de stærke mavesmerter), styrkelse af immunforsvaret (det hjælper med at holde forkølelse osv. fra døren) og kronisk tarmbetændelse (via kostvejledning og behandling har jeg fået det mærkbart bedre og kan holde det nede).
Charlotte B.

Vandcyster: Jeg havde store hævelser på begge øjets slimhinder (“vandcyster”) i tre måneder. Hævelserne var så store, at jeg ikke kunne lukke øjnene helt i, hvorfor jeg måtte sove med øjenmaske. Ingen øjendråber hjalp. Efter fem zoneterapibehandlinger hos Vibeke Strand forsvandt hævelserne.
Lissie

Irritabel tyktarm: Jeg har i over ti år haft irritabel tyktarm, hvor jeg daglig har haft 2-5 løse – ofte vandige – afføringer. Dette på trods af skånekost. Efter en række zoneterapibehandlinger hos Vibeke Strand fungerer min tarm normalt.
LL

Immunforsvar og halsbrand: Jeg har arbejdet med børn i 28 år, hvor jeg hver vinter har været forkølet med efterfølgende lungebetændelse flere gange årligt. Men jeg har nu gået til zoneterapi siden marts 2010 og har ikke været forkølet en eneste gang i den periode. Desuden led jeg rigtig meget af halsbrand pga. spiserørsbrok, men det er blevet meget mindre – i perioder har det været helt væk.
Pia

Migræne og blærebetændelse: For otte måneder siden tog jeg pga. tilbagevendende migræne (med aura) kontakt til Vibeke. Siden jeg påbegyndte behandlingen med zoneterapi, har jeg kun haft et enkelt migræneanfald. Jeg får i dag ca. 1 behandling pr måned, hvilket er nok til at holde migrænen væk. Behandlingerne har desuden i de kolde vintermåneder holdt mig fri af både blærebetændelse og eksem. Udover de store helbredsmæssige gevinster oplever jeg altid et utroligt stort velvære, når jeg forlader briksen. Behandlingerne har en meget afstressende effekt. Vibeke er en yderst kompetent og grundig zoneterapeut, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger.
Pernille

Migræne og fordøjelse: Jeg har de sidste otte måneder gået fast hos Vibeke et par gange om måneden pga. migræne (med aura). Inden jeg startede hos Vibeke, havde jeg migræne et par gange om måneden. Ud fra mine beskrivelser fandt Vibeke ud af, at min migræne højst sandsynligt skyldes mit fordøjelsessystem. Efter et par behandlinger begyndte der at gå længere og længere mellem mine migræneanfald. Jeg har ikke oplevet et migræneanfald de sidste tre måneder.
Philip

Hedeture: Jeg er en 67-årig kvinde, der de sidste 25 år har været i overgangsalder med daglige hedeture, hvor sveden rendte af mig, så jeg måtte gå med håndklæde om halsen. Men efter jeg er startet til zoneterapi hos Vibeke, er der sket mirakler. Jeg har sluppet de værste hedeture, og min dagligdag er blevet meget lettere uden disse.
Karen

Graviditetsgener: Da jeg startede til zoneterapi hos Vibeke var jeg gravid i 13. uge og jeg havde allerede haft blærebetændelse tre gange i min graviditet. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Jeg har nu termin om to uger og jeg har ikke haft blærebetændelse en eneste gang siden jeg startede hos Vibeke. Derudover har jeg efter hver behandling mærket en markant bedring af diverse graviditetsgener som fx kvalme, vand i kroppen samt spændinger i bækken og lænd. Det fantastisk med en behandlingsform, der udover at virke også er yderst behagelig og afslappende.
Stine